>

Purkštuvai Agromehanika AGS 200-440

Markė: Agromehanika
Modelis: AGS 200-440
Darbinis plotis : 6-12 m
Kabinimo tipas: Pakabinamas
Talpa: 200-440 l

Purkštuvai AGS 200-440 yra skirti purkšti nedidelius žemės ūkio paskirties žemės plotus. Dėl savo lengvos konstrukcijos jie tinka ir mažiems traktoriams. Šiuose purkštuvuose nėra skalavimo bako. Jie susideda iš aukštos kokybės komponentų, atsparių agresyviems cheminiams veiksniams. Ekonomiškas ir efektyvus purškimas garantuojamas.
200, 330 ir 440 l talpos bakai.
Stacionariai pritvirtinamos mechaninės 6, 8, 10 ir 12 m purškimo sijos.
RĖMAS
Tvirtas purkštuvo rėmas, pagamintas iš aukštos kokybės plieno, užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Jo konstrukcinė konstrukcija užtikrina trumpą baricentro atstumą tarp traktoriaus ir mašinos, gerai išmaišomą purškimo mišinį, bako nusausinimą ir paprastą valymo procesą. Modernus miltelinio dažymo būdas užtikrina efektyvią rėmo apsaugą. PAGRINDINIS
BAKAS
Galimi 200, 330 ir 440 l talpos. Modernus dizainas su užapvalintais kraštais, lygiomis vidinėmis sienomis ir nuožulniu dugnu užtikrina visišką drenažą ir efektyvų valymą. Bakas pagamintas iš chemiškai atsparaus polietileno. Jame yra didelis dangtis su sieteliu, sumontuotu bako viršuje, kad būtų lengviau užpildyti. Talpykloje yra išgraviruota litrų skalė, kad būtų lengviau nuskaityti cheminės medžiagos kiekį.