>

Mobilus diskinis šakų smulkintuvas Skorpion 250 R

Markė: Skorpion
Modelis: 250 R
Reikalinga galia: 80 AG
Svoris : 960 kg

Smulkintuvas Skorpion 250 R yra skirtas šakoms ir iki 250 mm skersmens medžių stiebams smulkinti.
Skorpion 250 R, tai diskinis smulkintuvas su pneumatine skiedrų išmetimo ant disko sistema. Skiedros yra išmetamos per rotacinį kaminą, kuris gali būti sukamas 360° kampu važiuoklės atžvilgiu. Smulkintuvas su pakabinimu trijuose taškuose yra reikalingas ne mažesnis negu 80 AG traktoriaus galingumas.
Smulkinimo sistemą sudaro diskas su 2 arba 3 (dvipusiai aštrinamais) kirtimo peiliais. Pavara yra perduodama nuo traktoriaus darbinio veleno (540 aps/min). Smulkintuvas yra aprūpintas hidrauline ritinėlių sistema smulkinamai medžiagai tiekti nuosavo hidraulinio siurblio pavaros pagalba. Galimas yra taip pat smulkintuvo aprūpinimas hidraulikos perdavimo iš traktoriaus sistema.
Papildomai smulkintuvas gali būti aprūpintas elektronine No-stress sistemos įranga, kuri automatiškai apsaugo pavaros sistemą nuo perkrovimo laikinai sustabdydama apdirbamos medienos padavimo sistemą.
Smulkintuvo pagamintos skiedros gali būti naudojamos kūrenimui krosnyse, komposto gamybai, dekoratyviniams tikslams ir po pakartotino susmulkinimo smūginiame malūne, kaip žaliava briketų ir granulių gamyboje.