>

Mobilus diskinis šakų smulkintuvas Skorpion 160 R

Markė: Skorpion
Modelis: 160 R
Reikalinga galia: 60 AG
Svoris : 560 kg

Smulkintuvas Skorpion 160 R yra skirtas šakoms ir iki 160 mm skersmens medžių stiebams smulkinti.
Skorpion 160 R, tai diskinis smulkintuvas su pneumatine skiedrų išmetimo ant disko sistema. Skiedros yra išmetamos per rotacinį kaminą, kuris gali būti sukamas 360° kampu važiuoklės atžvilgiu. Smulkintuvas su pakabinimu trijuose taškuose, reikalingas traktoriaus galingumas - 60 AG. Smulkinimo sistemą sudaro diskas su 2 (dvipusiai aštrinamais) kirtimo peiliais. Pavara yra perduodama traktoriaus darbinio veleno pagalba (540 aps/min). Smulkintuvas yra aprūpintas hidrauline ritinėlių sistema smulkinamai medžiagai tiekti nuosavo hidraulinio siurblio pavaros pagalba, arba nuo traktoriaus hidraulikos.
Papildomai smulkintuvas gali būti aprūpintas elektronine No-stress sistemos įranga, kuri automatiškai apsaugo pavaros sistemą nuo perkrovimo laikinai sustabdydama apdirbamos medienos padavimo sistemą.
Smulkintuvo pagamintos skiedros gali būti naudojamos kūrenimui krosnyse, komposto gamybai, dekoratyviniams tikslams ir po pakartotino susmulkinimo smūginiame malūne, kaip žaliava briketų ir granulių gamyboje.

Veikia nuo darbinio veleno.
Gabaritai: 1860x1315x2320;
Svoris: 560 kg;
Smulkinamų šakų diametras: 160 mm;
Peilių kiekis: 4 vnt.;
Padavimo greitis: 33 m/min;
Padavimas: hidraulinis;
Disko diametras: 550 mm;
Reikiama traktoriaus galia: ~60 ag
Galima įsigyti ir Scorpion 160E - su elektriniu varikliu.