>

Stacionarus būgninis smulkintuvas Skorpion 500 EB

Markė: Skorpion
Modelis: 500 EB
Svoris : 2400 kg

Smulkintuvas Skorpion 500 EB, tai stacionarus būgninis smulkintuvas skirtas smulkinti plokščio paviršiaus nuopjovas, apvalainius, visokių tipų lentpjūvių ir baldų gamyklų atliekas, kurių plotis neviršija 500 mm ir aukštis 160 mm. Smulkintuvo valdymo sistemą sudaro valdymo spinta, kurios pagalba atliekamas smulkintuvo įjungimas, jo darbo ir perkrovimo kontrolė bei pavaros išjungimas. Įrenginio kirtimo sistemą sudaro būgnas su 2, 3 arba pasirinktinai 4 kirtimo peiliais. Sieto panaudojimas smulkintuve užtikrina didelį skiedrų suvienodinimą. Atitinkama peilių skaičiaus bei panaudoto sieto akučių diametro konfigūracija leidžia gaminti reikiamo dydžio skiedras. Tiekiama medžiaga yra transportuojama į smulkintuvo „žiotis“ dviejų motoreduktoriais varomų dantytų padavimo ritinėlių ir papildomo pagalbinio ritinėlio pagalba, kuriais galima tiekti net labai trumpus elementus. Įrenginio pavarai yra panaudotas 45 kW galingumo elektros variklis. Smulkintuvas yra aprūpintas elektronine darbo kontrolės sistema, kuri automatiškai apsaugo medžiagos smulkinimo mazgą nuo perkrovimo laikinai sustabdydama apdirbamos medienos padavimo sistemą.
Smulkintuvas Skorpion 500 EB gali sąveikauti kaip su juostinėmis, taip ir su vibracinėmis transportavimo ir krovimo sistemomis.Pagrindinį įrangos sąstatą sudaro: smulkintuvas, valdymo spinta bei pasirinktinai - tiekimo transporteris ir iškrovimo transporteris.
Smulkintuvo pagamintos skiedros gali būti naudojamos tiesioginiam kūrenimui krosnyse, arba kaip žaliava popieriaus gamyboje, baldų pramonei skirtų medienos plokščių gamyboje, bei po pakartotinio susmulkinimo smūginiame malūne, kaip žaliava briketų ir granuliatų gamyboje.