>

Mobilus diskinis šakų smulkintuvas Skorpion 250 R/90

Markė: Skorpion
Modelis: 250 R/90
Reikalinga galia: 80 AG

Smulkintuvas Skorpion 250 R/90 yra skirtas šakoms ir iki 250 mm skersmens medžių stiebams smulkinti.
Skorpion 250 R/90, tai diskinis smulkintuvas su pneumatine skiedrų išmetimo ant disko sistema. Skiedros yra išmetamos per rotacinį kaminą, kuris gali būti sukamas 360° kampu važiuoklės atžvilgiu. Smulkintuvas yra sumontuotas ant vienaašės važiuoklės pritaikytos vilkimui miško ir laukų keliais. Taip pat yra galima versija su pakabinimu trijuose vilkiko taškuose (be vienaašės važiuoklės).
Reikalingas ne mažesnis negu 80 AG galingumo traktorius.
Smulkinimo sistemą sudaro diskas su 2 arba 3 (dvipusiai aštrinamais) kirtimo peiliais.Veikia nuo traktoriaus darbinio veleno.
Smulkintuvas yra aprūpintas hidrauline ritinėlių sistema smulkinamai medžiagai tiekti nuosavo hidraulinio siurblio pavaros pagalba. Galimas yra taip pat smulkintuvo aprūpinimas hidraulikos perdavimo iš traktoriaus sistema.
Novatoriškas sprendimas, pagal kurį tiekimo anga yra nukreipta 90 laipsnių kampu važiavimo krypties atžvilgiu leidžia tuo pat metu transportuoti smulkintuvą ir priekabą vieno vilkiko pagalba.
Papildomai smulkintuvas gali būti aprūpintas elektronine No-stress sistemos įranga, kuri automatiškai apsaugo pavaros sistemą nuo perkrovimo laikinai sustabdydama apdirbamos medienos padavimo sistemą.
Smulkintuvo pagamintos skiedros gali būti naudojamos kūrenimui krosnyse, komposto gamybai, dekoratyviniams tikslams ir po pakartotino susmulkinimo smūginiame malūne, kaip žaliava briketų ir granulių gamyboje.