>

Mobilus diskinis šakų smulkintuvas Skorpion 250 RG/90

Markė: Skorpion
Modelis: 250 RG/90
Reikalinga galia: 100 AG
Svoris : 1900 kg be hidraulinio keltuvo

Smulkintuvas Skorpion 250 RG/90 su vikšriniu transporteriu yra skirtas smulkinti šakas bei medžių kamienus iki 250 mm skersmens.
Skorpion 250 RG/90 su vikšriniu transporteriu, tai diskinis smulkintuvas su pneumatine skiedrų išmetimo ant disko sistema.
Reikalingas traktoriaus galingumas - 100 AG.
Smulkinimo sistemą sudaro diskas su 2 (dvipusiai aštrinamais) kirtimo peiliais. Pavara yra perduodama nuo traktoriaus darbinio veleno (1000 aps/min). Smulkintuvas yra aprūpintas hidrauline ritinėlių sistema smulkinamai medžiagai tiekti nuosavo hidraulinio siurblio pavaros pagalba, arba gali veikti nuo traktoriaus hidraulikos.
Novatoriškas sprendimas, pagal kurį tiekimo anga yra nukreipta 900 kampu važiavimo krypties atžvilgiu leidžia tuo pat metu transportuoti smulkintuvą ir priekabą vieno traktoriaus pagalba. Jis yra sumontuotas ant vienaašės važiuoklės pritaikytos vilkimui miško ir laukų keliais.
Be to smulkintuvas yra pritaikytas dirbti su mobiliąja HDS gerve. Atsižvelgiant į HDS gervės krovimo į smulkintuvą storų (iki 25 cm. skersmens) ir ilgų kamienų bei šakų specifiką, smulkintuvo krovimo piltuvas yra modifikuotas sutrumpinant jo viršutinę dalį ir sumontuojant šioje vietoje vikšrą, kuris į krovimo piltuvą įmestas šakas įtraukia į smulkintuvo tiekimo angą.
Standartiniame variante šis smulkintuvas yra aprūpintas elektronine No-stress sistemos įranga, kuri automatiškai apsaugo pavaros sistemą nuo perkrovimo laikinai sustabdydama apdirbamos medienos padavimo sistemą. Smulkintuvo pagamintos skiedros gali būti naudojamos kūrenimui krosnyse, komposto gamybai, dekoratyviniams tikslams ir po pakartotino susmulkinimo smūginiame malūne, kaip žaliava briketų ir granulių gamyboje.